fbpx

Inspiratie

In al mijn vormen van inspiratie zijn er vaste ingrediënten ontstaan;

 Ik inspireer vanuit een uitnodigende en ontspannen sfeer.

 Ik gebruik verbeeldende, ondersteunende tools.

 Ik raak, door het gebruik te maken van verhalen uit de praktijk, beleving aan.

Het mooie wat ik vanuit deze inspiratiemomenten telkens zie gebeuren, is het ontstaan van bewustwording en verbinding. Door de herkenning, de erkenning en het gevoel het niet alleen te hoeven doen.

Want ook al zijn we allemaal uniek, we worstelen vaker dan we denken met dezelfde thema’s en dilemma’s. Je hoeft het inderdaad niet alleen te doen, wanneer jij jezelf dit toe staat!

Lezing

‘We zijn al geluk(t)!” En hoe kan het dan dat we zoveel druk ervaren? Zowel een kind, een ouder en een leerkracht. In deze lezing neem ik je mee in de beleving met verhalen uit de praktijk, ik vertel je welke 3 kernwaarden ik in mijn leven ontdekt heb om te komen tot geluk(t) en ik geef antwoord op die veel gestelde vraag… Ik laat je zien hoe anderen vanuit die druk weer in verbinding kwamen met hun geluk(t).

 

Leergang voor het onderwijs

Een geluk(t) kindgesprek

Middels ervaringen uit de praktijk en verbeelding inspireer ik jou HOE een kindgesprek te voeren. Jouw houding, jouw woorden, praktische tools en achtergrondinformatie over hoe te kijken naar gedrag maken deze leergang inspirerend en direct toepasbaar in de onderwijspraktijk.

 ‘Jouw onderwijsgeluk(t)

Bewust worden waarom je ook al weer voor het onderwijs koos. Wat kom je er in tegen? En wat heb jij zelf in handen toch dat voorbeeld te kunnen zijn in het onderwijs zoals jij dit wilt zijn? Zodat jij wanneer je met  pensioen gaat kunt zeggen; ‘het is mij geluk(t) dat in het onderwijs te brengen wat ik wilde brengen’. Los van die (prestatie)druk!

Inspiratie ochtenden

Klein mama-geluk(t)

De kinderen naar school brengen en door naar ‘geluk(t) met Nicoline’.

We creëren een goud momentje in de tijd! Om vanuit een ontspannen sfeer inspiratie te ontvangen hoe te kijken naar gedrag en hoe te reageren op gedrag. Zodat momenten van geluk(t) ‘heel simpel’ te creëren zijn. Samen genieten van een lekkere lunch en vol inspiratie en energie weer naar school om de kinderen zelf weer op te kunnen halen.

2/3 daagse inspiratie

‘Groot mama-geluk(t)’

Echt even voor jezelf (leren) kiezen? Dat is groot mama-geluk(t). Op een inspirerende plek in Vasse komen we in de avond samen. Alsof je ‘een sprookje’ binnen stapt! Alle tijd voor jou, een bijzonder besef dat er nog veel meer moeders zijn die net als jij worstelen met dingen. Inspiratie hoe om te gaan met gedrag. Bewustwording en in beeld brengen als welke moeder jij later herinnert wilt worden. Lekker eten en bijzondere behandelingen bij een wellness boerderij. Het is er allemaal! Als of je even van de wereld bent! Alle tijd en aandacht ‘gewoon’ voor jou! Voor de mama’s die jou voor gingen waren dit gouden dagen!

Het grote event van geluk(t)

Als je in de tijd van nu voor verbinding wilt gaan, mag je keuzes leren maken. Wat maakt dat kiezen nu zo lastig? En hoe kun je makkelijker keuzes maken? Hoe voelt pure verbinding ook al weer? En als ik dat allemaal weet…hoe begrijp ik het gedrag dan van mijn kind en hoe creer ik die gouden momentjes dan?

Laat je op een prachtige locatie in Nederland inspireren wat het maken van een keuze nu zo lastig maakt en hoe je dit na het event gaat doen! Voel op een ludieke manier wat ook al weer verbinding is en ontvang inspiratie vanuit boeiende verhalen over gedrag en geluk(t)! Waardoor je gaat beseffen; ‘als jij het kunt, kan ik het ook!

Wil jij ook geïnspireerd worden? Neem gerust contact op voor meer informatie hierover.

Inspiratie weetjes en ideetjes ontvangen?

Ik stuur je graag mijn weetjes en ideetjes.

   Je ontvangt niet structureel wekelijks mail van mij maar alleen wanneer ik weer nieuwe leuke weetjes en ideetjes heb.

Ontvang je niets? Check dan even je spambox en voeg mij toe aan je adreslijst.

 

Geluk(t) met Nicoline

Parelmoervlinder 14

7559 EB Hengelo

06-15 55 43 33

info@geluktmetnicoline.nl

Bedrijfsgegevens

Privacy verklaring

KVK: 69259887

 

© Copyright by Gavoorgroei, business support | 2020 | Grafische styling door PuurM