fbpx

Online academie

De academie van geluk(t) is een online leeromgeving waar jij inspiratie kunt vinden voor kindergeluk(t) en gezinsgeluk(t). In een tijd van grote druk en prestatie is het verlangen hiernaar groot.

Er zijn twee trainingen.

‘Van prestatiedruk naar kindergeluk(t)’

‘Creër gezinsgeluk(t) in de tijd van nu’

 

 

‘Van prestatiedruk naar kindergeluk(t)’

Is het volgen van een coachtraject voor je kind je net een stap te ver? En zie je dat jouw kind in de wereld van nu toch een boost zelfvertrouwen gebruiken kan? Ik heb de coachtools die veel invloed hebben op het zelfvertrouwen van een kind vertaalt in een minitraining. In deze mini-training neem ik jou samen met je kind in 4 stappen mee! ‘

Praktisch en verbeeldend gaan we aan de slag. En je kunt het lekker thuis doen, wanneer jullie willen. En dat zullen al gouden momentjes zijn! Vanuit een inspirerend filmpje voor jou en je kind en een frisse, speelse PowerPoint gaan jullie samen aan de slag en komen jullie tot het volgende resultaat;

  1. De kwaliteitenzon van je kind; jouw kind in het licht, bewust van alle kwaliteiten die al in hem zitten.
  2. De gevoelsmeter van geluk(t); bewust worden van emoties om die boze bui te voorkomen en je kind beter te begrijpen.
  3. De 4 bubbelssss van geluk(t); met deze 4 bubbelssss worden zowel jij als je kind zich bewust van waar nu alle tijd, aandacht en energie naar toe gaan op een dag.
  4. De trap naar geluk(t); met deze tool ga je gewenst gedrag oefenen in de praktijk.

Jouw kind ontvangt na het volgen van deze mini-online training na 7 werkdagen post van geluk(t)! De op maat gemaakte persoonlijke verbeeldende kaarten zullen een blijvend houvast zijn voor in de praktijk. Wat een geluk(t)!

De online mini-training van ‘prestatiedruk naar kindergeluk(t)’ kan je gelijk hier bestellen! 

De online mini-training is er al voor slechts €197.

Na betaling ontvang je gelijk je inloggegevens en toegang tot week 1.

 

Creër gezinsgeluk(t) in de tijd van nu

Gezinsgeluk(t)…iets waar iedere ouder voor wil gaan. En in de tijd van nu kan het behoorlijk zoeken en hard werken zijn. En dat heeft een reden.

De laatste jaren heeft er een enorme cultuurverandering plaats gevonden. Denk alleen eens aan de veranderde economie & wetten en de immense technische ontwikkeling. En weet dat dit heel sluimerend een enorme druk heeft gelegd op de gezinnen van nu!

  • Ervaar jij ook druk binnen jouw gezin? En verlang jij naar een nieuwe, stevige gezinsstructuur binnen jouw gezin, passend bij de tijd van nu?
  • Zie jij jezelf honderden dingen te gelijk doen, je overal verantwoordelijk voor voelen en tegelijkertijd overal te kort schieten?
  • Hoor jij veel gezeur en ontevredenheid in huis. Hoor jij het woordje ‘MAAAAMAAA’ net wat te vaak en te hard?
  • Begrijp jij dat het telkens blussen van brandjes en gehaast zijn niet de manier is om van het ouderschap te kunnen genieten?

Met de praktische, inspirerende en verbeeldende online training ‘creër gezinsgeluk(t) in de tijd van nu’ heb jij in 8 weken jouw gezinsgeluk(t) verfrissend in beeld, heb je een solide gezinsstructuur als basis om vandaar uit de momenten van verbinding te ontstaan, de gouden momentjes in de tijd. Hoe modules hoe om te gaan met lastig gedrag en hoe in gesprek te gaan met je kind zullen hiervoor een mooie inspiratiebron voor je zijn.

Jij bent de regisseur om jullie gezinsgeluk(t) een frisse boost te geven! En door het volgen van deze training word je vanuit verbeelding en beleving mee genomen naar een wekelijkse doe-opdracht met je gezin. Ieder week ontstaat er een stukje meer gezinsgeluk(t) in beeld. En na het volgen van de training zal er een Verklaring van Gezinsgeluk(t) ontstaan! Afgestemd op jullie gezin. Vanuit jullie kwaliteiten, jullie waarden, jullie pricipes en nog veel meer!  Deze praktische, verbeeldende tool is, na het volgen van de training, het verbeeldende resultaat voor aan de wand! Welke voor het gezin de reminder zal zijn dat je gezinsgeluk(t) iets is wat je samen creëren kunt!

 

Ben je geïnteresseerd in een online training? Meld je dan aan en we plannen een vrijblijvend belmoment in.

Inspiratie weetjes en ideetjes ontvangen?

Ik stuur je graag mijn weetjes en ideetjes.

   Je ontvangt niet structureel wekelijks mail van mij maar alleen wanneer ik weer nieuwe leuke weetjes en ideetjes heb.

Ontvang je niets? Check dan even je spambox en voeg mij toe aan je adreslijst.

 

Geluk(t) met Nicoline

Parelmoervlinder 14

7559 EB Hengelo

06-15 55 43 33

info@geluktmetnicoline.nl

Bedrijfsgegevens

Privacy verklaring

KVK: 69259887

 

© Copyright by Gavoorgroei, business support | 2020 | Grafische styling door PuurM