fbpx

Lieve ouder,

De tijd is aan het veranderen en het ouderschap verandert mee!
We leven naar een nieuwe tijd toe, een nieuwe dimensie en in mijn ogen is de tijd meer dan rijp om met het ouderschap ook naar deze nieuwe dimensie te bewegen.

Ik geloof dat het in de tijd van nu heel belangrijk is om vanuit nieuwe eigen plaatjes het ouderschap kleur te geven.

Ik geloof dat we in een gezin allemaal een mooie eigen kleur hebben, een uniek persoon zijn met eigen talenten en eigen kwaliteiten. Een eigen eenheid.

Ik geloof dat iedereen een stuk vrijheid nodig heeft om die eigen energie te voeden. Je eigen dingen te doen waar je blij van wordt.

Ik geloof dat je als ouders samen een twee-eenheid vormt.
Een team. Ieder vanuit zijn eigen kleur. Elkaar aanvullen vanuit je eigenheid, zodat je als ouders een sterk team vormt. Moet je dan in alles het zelfde denken en altijd op 1 lijn liggen naar de kinderen? Voor mij niet.

 

Een nieuwe kijk op ouderschap!

Bij het ouderschap in een nieuwe dimensie hebt je samen een missie met je gezin en hebt je als ouders samen 5 kernwaarden waar je uit handelt. Vanuit daar maak je samen keuzes en heb je voor elk probleem een kapstok om vanuit te handelen.

In ouderschap in  een nieuwe dimensie wil je samen de ware kleur van je kinderen leren kennen en ontdekken. Samen ben je op reis, wijs je ze de weg en ben je in iedere situatie oprecht nieuwsgierig naar de beleving van je kind.

Want wanneer je kind zich vanuit zijn beleving gezien, gehoord en begrepen voelt, voelt een kind die onvoorwaardelijke verbinding met jou van waaruit alles mogelijk is!

 

Toen mijn ouders gingen scheiden toen ik 10 jaar was,
begreep ik de bedoeling er niet van. 

Van een – in mijn beleving – harmonieus gezin, waren we opeens een gebroken gezin. Voor mij als hoogsensitief meisje een hele heftige ervaring. In die tijd werd er in ons gezin niet gepraat over emoties en gevoelens. Ik kon met mijn gevoel nergens naar toe en  loog naar anderen 2 jaar lang over deze scheiding…ik wilde niet dat het bestond.

Mijn vader begon al snel zijn eigen leventje te ontdekken in alle rust op zijn eigen flatje. Totaal niet bewust dat zijn kinderen hem als een vader miste. Mijn moeder die op zoek ging naar de liefde omdat ze het alleen niet zo makkelijk vond, was zich niet bewust hoe dit voor ons als kinderen was. Ik, toen al heel bewust, creëerde mijn eigen blije wereld.

Ik zocht de gezinsgezelligheid op buiten huis. Ik was veel bij vriendinnen en vaak bij mijn vaste oppasadres. Na de scheiding van mijn ouders nam ik onbewust de rol van verbinder op me.

 

 

Zo zocht ik telkens  naar de harmonie, had mijn voelsprieten uit staan, hielp ik degene met het meeste donkerte naar het licht, zag ik wat iemand nodig had om weer een glimlach te voelen, suste ik onenigheid zodat ik telkens  weer die lichtheid en verbinding om mij heen voelde, want daar lag mijn verlangen als kind al.

Mijn ouders zijn nu 75 en gaan nog altijd in harmonie met elkaar om.
Mijn vader komt eten bij mijn moeder en haar vriend en kerst vieren we met veel plezier met elkaar samen.

Ik heb veel open gesprekken over de scheiding met mijn ouders gehad.
Heeft het ze nu het geluk en de vrijheid gebracht die ze dachten te vinden zonder elkaar?

Als ik met mijn vader praat over mijn missie en mijn visie over ‘Ouderschap in een nieuwe dimensie’ dan erkent hij dit met heel zijn hart en had hij achteraf gezien gelooft dat dit hun weg had kunnen zijn.

Ouderschap in een nieuwe dimensie handelt niet vanuit controle en angst.

In Ouderschap in een nieuwe dimensie zijn er geen vaste plaatjes waar we aan moeten te denken te voldoen. 

In Ouderschap in een nieuwe dimensie gaan we van oude plaatjes naar gouden plaatjes. We gaan onze eigen gouden plaatjes ontdekken van waaruit  jullie het ouderschap kleur willen geven. Alles is mogelijk als het jullie behoeften en verlangens vult! En voor ieder gezin is dit weer anders, hoe mooi! Stop met vergelijken, ga je eigen koers verrijken!

We kijken vanuit vertrouwen en nieuwsgierig zijn, ontdekken de belevingswereld, groeien en bloeien vanuit eigen talenten en kwaliteiten waardoor we een sterke drie-vier-vijf eenheid worden als gezin. 

Klinkt het als een sprookje?
Het ouderschap mag ook weer als een sprookje gaan zijn!

Ouderschap in een nieuwe dimensie!

Vrijheid, eigenheid en vertrouwen zijn de uitgangspunten van Ouderschap in een nieuwe dimensie. Het zal de verbinding in het gezin en met je kind versterken waardoor er meer tevredenheid en blijheid zal ontstaan.

Het ouderschap gaat je een gevoel van moeiteloosheid en voldoening opleveren. Ja, echt! Dit is ook voor jou mogelijk!

De eerste stap

De eerste stevige stap naar ouderschap in een nieuwe dimensie begint met een praktische online training. De training bevat 4 filmpjes van ongeveer 45 minuten waarin ik jou middels verhalen en aan de hand van een verbeeldende presentatie inspireer op deze gebieden.  Aan het eind van iedere stap zitten praktische opdrachten waarmee jij als ouder zelf aan de slag kunt zodat je daadwerkelijk die beweging naar ‘Ouderschap in een nieuwe dimensie’ gaat ervaren.

Een dimensie waarin jullie als ouders vanuit bewustwording je kind echt gaan leren kennen en begrijpen. Uiteindelijk is dit voor een kind het grootste cadeau wat je geven kunt.

Wil jij een goede basis hebben waaruit jij veel inspiratie halen kunt om van al die dagelijkse situaties parels te maken? Ga dan voor de online training ‘ouderschap in een nieuwe dimensie’ en weet dat je na aankoop onbeperkt toegang houdt!

Waarom? Omdat ik weet en geloof dat het ouderschap telkens weer om bewustwording vraagt om vanuit deze basishouding stappen te zetten. Het is geen trucje dat je in 1 keer toepast. Het is een dosis inspiratie waar je iedere keer weer een ander stukje van in het licht gaat zetten.

Ik wens je veel inspiratie, liefde en goudenmomentjes met je kind.